VIDEO’s VAN DEFKALION DEMONSTRATIE BESCHIKBAAR

Door: Frank Acland

25 juli 2013

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2013/07/videos-of-defkalion-demo-available


Voor hen die geen kans hadden de live demonstratie van Defkalion te volgen, zijn de video’s van de demonstratie van 23 juli op de Defkalion Livestream.com webpagina gezet, op de volgende link: http://new.livestream.com/triwu2/Defkalion-US/videos/25225397 Er zijn vijf video’s gepost van verscheidene fases van de test.


http://Defkalion-Energy.com

Voor hen die een verkorte versie van de test willen zien, hieronder staat een video van een uur, door Brian Josephson (winnaar Nobelprijs natuurkunde) op YouTube gezet en die enkele van de meer belangrijke momenten van de test laat zien.

Hier zijn de introductiewoorden van Josephson voor de video:

"Zal dit de gebeurtenis worden die uiteindelijk leidt tot acceptatie van Low Energy Nuclear Reactions (koude kernfusie)? Defkalion laat voor een kritisch publiek het opstartproces van hun Hyperion apparaat in een live webcast zien. Er was nog veel meer dan u in deze video ziet - de gehele dag werd in beslag genomen door testen en proeven, inclusief een controletest waarbij argon in plaats van waterstof werd gebruikt en dat geen buitengewone hitte liet zien, terwijl met waterstof de output energie meer dan 2,5 maal de input overtrof.

Het eerste deel van de video laat de fase van het opwarmen van de reactor zien, daarbij is de output energie aan het koelwater minder dan de input energie. Om 21:45 wordt de plasmagenerator aangezet en dan begint de output energie, als gevolg van het nieuwe proces dat door de plasma in gang wordt gezet, snel toe te nemen."

 http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN