GRATIS VOOR EEN GOED ONDERKOMEN - EEN 1 MW E-CAT CENTRALE

Door: Frank Acland

10 juni 2013

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2013/06/free-to-a-good-home-1-mw-e-cat-plant


Ik denk dat dit fantastisch nieuws is: Leonardo Corporation en Hydro Fusion (E-Cat licentiehouder voor Noord-Europa) bieden een gratis 1MW E-Cat centrale (lage temperatuur) aan voor een klant die bereid is het als proefproject te laten draaien. Het enige waarvoor de klant hoeft te betalen is de hitte die de centrale produceert - dat goedkoper is dan welke hitte ook waarvoor de klant nu moet betalen.


Andrea Rossi (r) laat zijn nieuwste (lage temperatuur) 1MW E-Cat centrale zien

Een persbericht dat vandaag is uitgegeven door Hydro Fusion meldt:

Hydro Fusion is op zoek naar een proefprojectklant voor de eerste ECAT 1MW centrale die in Zweden zal draaien. De klant hoeft alleen te betalen voor de energie die de ECAT produceert, d.w.z. dat Hydro Fusion en Leonardo Corporation alle verantwoording zullen dragen voor alle andere kosten, inclusief: de centrale zelf en de installatie- en transportkosten. In ruil daarvoor gaat de proefprojectklant akkoord met:

* Installatie zal volgens schema plaatsvinden aan het eind van de herfst van 2013
* Hydro Fusion en Leonardo Corporation zullen de testcentrale gebruiken als showcase waarbij andere klanten kunnen worden toegelaten bij de ECAT 1MW in operatie.

Het prijskaartje dat aan deze centrale hangt is normaal 1,5 miljoen dollar, en voor zover Rossi heeft gezegd, zijn er tot nu toe nog maar twee van verkocht. De klant die ermee akkoord gaat de centrale te nemen, zal moeten instemmen met het feit dat andere klanten langskomen om de centrale in werking te zien. Het zal natuurlijk een zeer nuttig zakelijk werktuig zijn voor Andrea Rossi, en een werkende, te bezoeken centrale kan heel overtuigend zijn voor klanten die onzeker zijn over de realiteit van de E-Cat.

Ik denk dat dit een zeer populair aanbod zal zijn. Er is weinig risico aan verbonden omdat er geen extra kosten mee zijn gemoeid, en als de centrale niet werkt dan zal die zeker gerepareerd of verwijderd worden (Rossi noemde in het verleden een garantie van 2 jaar).http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN