FOSSIELE BRANDSTOFFEN VERSUS DE E-CAT KOUDE KERNFUSIE

Door: Paul Harmans (e-cat.co.nl)

24 november 2012


Rederijen hebben al jaren op de opbouw van hun tankers waarschuwingen staan zoals je op onderstaande foto's ziet. Bedoeld om de publieke opinie te beïnvloeden en een beter imago te verwerven. Op zich zijn het goedbedoelde opmerkingen, maar wel vreselijk paradoxaal, want bedenk maar eens waar de lading van 150.000 ton ruwe olie uit een dergelijke tanker (en er varen er duizenden van) uiteindelijk terechtkomt, namelijk als brandstof voor van alles en nog wat, met de nodige vervuiling tot gevolg.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_de_olietanker


'Voorkom vervuiling bescherm het milieu'


'Bescherm het milieu'

Al eens gedacht aan de vele voordelen van koude kernfusie voor het milieu? Natuurlijk is een dergelijke vorm van energie goed voor de portemonnee van de burger en de producent. Maar wellicht zit de grootste winst wel aan de kant van natuur en milieu! Geen of weinig CO2-uitstoot, geen uitlaatgassen vol giftige dampen, geen radioactieve straling bij een explosie, geen vloeistoffen die bij een ongeluk grote gebieden vervuilen en enorme economische schade opleveren, denk daarbij aan de ramp met het booreiland van BP (met als logo een mooi groen blad) in de Golf van Mexico.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Olieramp_in_de_Golf_van_Mexico_2010

De E-Cat is volgens de gevestigde media bedrog, of niet bewezen, of onmogelijk, enz. Men kijkt er helaas alleen op negatieve wijze naar, ondanks positieve, wetenschappelijke experimenten van bv. NASA, het MIT en onafhankelijke wetenschappers, die aantonen dat koude kernfusie wel degelijk mogelijk is en meer energie oplevert dan erin wordt gestopt. Nu weet ik dat de licenties om E-Cat producten te mogen verkopen voor alle landen ter wereld al aan licentiehouders zijn verkocht, vooruitziende mensen dus, die snappen dat het werkt en het zou je verbazen als je hoort wie dergelijke licenties heeft gekocht, maar daar doe ik voorlopig geen uitspraken over.

De eerste 1MW E-Cat centrales worden vanaf begin 2013 aan de eerste industriële klanten geleverd. E-Cat Australia hanteert de volgende strategie: klanten kunnen de 1MW E-Cat centrale voor 1,5 miljoen dollar kopen, ze betalen in eerste instantie 500.000 dollar en als na installatie blijkt dat de centrale levert wat wordt beweerd (een COP van 6) pas dan betaalt men de rest van het bedrag. Wordt de opgegeven opbrengst niet gehaald, dan krijgt men de aankoopsom volledig terug.
http://www.e-cataustralia.com/order-and-buy/industrial-1mw

Is 1,5 miljoen dollar een hoop geld? Klopt, maar vergeet niet dat een 1MW windturbine ongeveer hetzelfde kost en die worden wereldwijd met vele duizenden geplaatst en werken echter alleen als er de juiste hoeveelheid wind staat, ze staan op locaties die vaak ver van de eindgebruiker liggen en ze zijn na plaatsing niet eenvoudig te verkassen en zo zijn er meer nadelen dan voordelen aan een dergelijke wijze van energieopwekking:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Windenergie#Benoemde_voordelen_van_windenergie

Politici hebben de mond vol van schone, duurzame energie, het beperken van de CO2-uitstoot, enz. Maar als het op koude kernfusie aankomt kijken zij blijkbaar de andere kant op en volgen de bekrompen zienswijze van de orthodoxe wetenschap die, zonder zelf te experimenteren, beweert dat koude kernfusie op basis van de natuurwetten onmogelijk is. Ik heb vele politici van oa. GroenLinks, op de E-Cat technologie gewezen, maar geen enkele reactie mogen ontvangen en wat je eigenlijk wel zou verwachten, namelijk dat Greenpeace een gat in de lucht springt, is helaas niet waar, men heeft er vooralsnog geen belangstelling voor!
http://standpunten.groenlinks.nl/groene-energie
http://www.greenpeace.nl/campaigns/schone-energie


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN