MEER BEWIJS ONTDEKT VOOR DE RODE KRUIS MMS TEST

Het bewijs groeit

12 juli 2013

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://mmsnews.org/all-newsletters-list/179-more-red-cross-mms-test-evidence-discovered-call-to-action-3-07-12-2013.html


Er is nieuw bewijs opgedoken dat de authenticiteit van de uitgelekte video van de MMS test, uitgevoerd door het Rode Kruis en hun dochterorganisatie het Water Reference Center, ondersteunt. Terwijl we wat eenvoudig Google werk op dit onderwerp deden, vonden we een link naar een blog pagina die was gewist. Gelukkig was er in het Google cache een kopie van deze pagina en deze werd gevonden en weergegeven in de zoekresultaten:

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:7vUFxo_mzDgJ:kerstingoesuganda.wordpress.com/2012/12/19/malaria-malaria-malaria%20

We wisten niet hoe lang deze link nog zou werken, dus maakten we er een schermafdruk van en die hebben we hier geplaatst:

http://www.jimhumble.org/downloads/Malaria_Malaria_Malaria_-_Kerstin_goes_Uganda_2012-2013.png

Het blogmenu is in het Duits, maar de tekst is grotendeels in het Engels, met als datum 19 december 2012 en de titel voor de geschreven tekst van die dag is ‘Malaria, Malaria, Malaria.’

Volgens Leo Koehof was Kerstin, de schrijfster van het blog, een Rode Kruis vrijwilligster bij de test.


Kerstin heeft een druppelfles Natrium Chloriet (MMS) en een bekertje in haar handen
Foto: Leo Koehof

We weten niet waarom ze de originele pagina heeft verwijderd, die op deze locatie stond:

http://kerstingoesuganda.wordpress.com/2012/12/19/malaria-malaria-malaria

Leo zegt: “Ik ontmoette Kerstin op de eerste dag bij de Iganga afdeling van het Rode kruis. We werden aan de vrijwilligers voorgesteld en we informeerden hen over het project gedurende de komende week. Enkelen van de vrijwilligers werden aan de tafel geplaatst waar we de mensen met MMS behandelden.” Leo vertelde ook nog dat Kerstin ooit zelf malaria had gehad en was behandeld met de traditionele medicatie. Ze behandelde haarzelf op de testlocatie als voorzorgsmaatregel nogmaals.

Dit blog geldt als nog meer bewijs dat:
1. De test plaatsvond.
2. Een andere getuige vertelt hetzelfde verhaal als in de video.
3. De informatie werd gecensureerd om vermoedelijk de waarheid te verbergen.

Hieronder de vertaling van de blogpagina van Kerstin:


KERSTIN IN OEGANDA 2012/2013
10 maanden bij het Oegandese Rode Kruis in Iganga

Malaria - malaria - malaria

19 december 2012

Vertaling: Paul Harmans


De laatste vijf dagen zijn uitermate interessant voor mij geweest - hier is wat er gebeurde in Iganga.

Van de 12e tot de 16e december 2012, ondernam een organisatie genaamd het Water Reference Center, in samenwerking met het Oegandese Rode Kruis op de afdeling Iganga, een studie op het gebied van een algemene waterzuiveraar en de medische effecten daarvan op malariageïnfecteerde mensen in het Luuka district in Iganga - en ik maakte daar deel van uit!

De Belgische vertegenwoordiger van het water Reference Center Klaas en de Nederlandse schrijver Leo kwamen op woensdagmorgen vanuit Kampala naar het Rode Kruis kantoor in Iganga. Zij gaven ons een korte uitleg over het programma voor de komende dagen en over de waterzuiveringschemicaliën die we zouden gaan gebruiken. Twee auto’s waren volgeladen met waterflessen, muskietennetten, technische uitrusting en een team van ongeveer 13 mensen, inclusief een cameraman, zes vrijwilligers van het Oegandese Rode Kruis, Enno en ik, naar het Luuka district gereden.

Toen we in Luuka arriveerden stonden de mensen al op ons te wachten. Er werden diverse posten opgezet, waaronder de registratiepost, de malaria snelle testpost, het laboratorium, de resultaat beoordeelpost, de post waar het gezuiverde water zou worden verdeeld en de vrijwilligers werden aan de diverse posten toegewezen.

De mensen - ik moet er de nadruk op leggen dat er voor de malariatest personen aanwezig waren vanaf een 1 maand oude baby tot aan mensen ouder dan 80 - werden eerst geregistreerd en deden daarna een malariatest. Als die test positief uitwees (malaria. Vert.) dan werden de mensen opnieuw getest, nu via een bloedmonster onder de microscoop. De zowel positief als negatief (geen malaria. Vert.) bevonden mensen kregen het gezuiverde water dat was klaargemaakt door Roland, Enno en mij. Daarbij werd het aantal druppels waterzuiveraar bepaald aan de hand van de leeftijd en de malariastatus. Nadat de mensen het gezuiverde water hadden opgedronken kregen ze flessen water mee naar huis omdat ze veel moesten drinken om de chemicaliën in het lichaam goed te laten werken. (In feite moeten mensen na de inname van MMS veel water drinken om de afvalstoffen goed af te voeren. Vert.) De malaria positief bevonden werden gevraagd de volgende dag terug te komen om weer getest te worden en hun geschenk, een muskietennet, in ontvangst te nemen. Ik was wel bezorgd om de onmiddellijke reactie die mensen vertoonden nadat ze het gezuiverde water hadden ingenomen. Mensen vonden de reuk en de smaak niet lekker en sommige kinderen moesten overgeven. Helaas moesten we de mensen vertellen dat deze reactie wellicht de rest van de dag kon duren.

De volgende dag toonde een verbazingwekkend resultaat. Gemiddeld testten en behandelden we 150 mensen per dag. Ongeveer 95% van de mensen die malaria positief waren bevonden, werden na slechts één dag malaria negatief bevonden, terwijl de resterende 5% de volgende dag malaria negatief bleken nadat ze nogmaals de dosis hadden genomen. Onder die 5% die nog malaria positief waren, zaten kinderen die een te lage dosis hadden gekregen omdat we bang waren dat ze anders zouden gaan overgeven.

Ik moet wel zeggen dat ik de eerste twee dagen sceptisch was over de waterzuiveraar en het gehele project. Maar ik was oprecht verbaasd dat deze kleine wonderen gebeurden. Deze voorvallen hebben me behoorlijk van mijn stuk gebracht. Ik wil schrijven over een vrouw die malaria positief werd getest, het gezuiverde water kreeg en de volgende dag malaria negatief werd getest. Toen zij de eerste dag kwam kon ze amper lopen. Ze had al drie dagen niet gegeten en ze worstelde om het water te drinken, meteen daarna zakte ze in elkaar. Ze lag meer dan een uur op de grond, niet in staat om op te staan en ze zat dicht tegen overgeven aan. Ik had zoveel medelijden met haar en was echt bezorgd over haar toestand. De volgende dag moest een andere vrijwilliger mij vertellen dat dit de vrouw was die de dag ervoor op de grond had gelegen, omdat ik haar niet herkende! Ik was verbluft! Ze kwam naar mij toe en bedankte me met een lach op haar gezicht. Ze bleef zelfs twee uur en sprak met andere mensen en keek naar ons. Ik kon bijna niet geloven hoe haar conditie na één nacht was verbeterd, zeer indrukwekkend.

Deze waterzuiveringschemicaliën blijken over de capaciteit te beschikken om een groot verschil uit te maken in deze malariagebieden, omdat ze goedkoop zijn en volgens de mensen die er al vele jaren mee werken voorkomen en genezen ze ook andere levensbedreigende ziekten.


Nawoord Paul Harmans
Onder de blog van Kerstin staat 1 reactie, die is van ene Joseph Riggio en hij vraagt en verwondert zich het volgende:

‘Kerstin… heb je enige updates over deze trials in Oeganda… er is simpelweg helemaal niets over in de gevestigde media te vinden???’

Dat er in de gevestigde media niets over is te vinden geeft meteen aan dat dit schandaal nog veel groter is en duidelijk aantoont dat ook de gevestigde media in de klauwen zitten van een elite die over lijken gaat, over een miljoen lijken per jaar!

Momenteel is er in Duitsland commotie ontstaan over MMS en de genezing daarmee van malaria. Ik heb contact met Leo Koehof, de Nederlandse vertegenwoordiger van Jim Humble en MMS. Hij heeft samen met Klaas Proesmans het experiment in Oeganda uitgevoerd. Hij schreeft me gisteren (7 okt 2013) het volgende:

Beste Paul, Lees hier eens. Ik weet niet of je de Duitse taal meester bent, maar daar heeft de ARD tijdens de nieuwsberichten een grote fout gemaakt. Zij hebben een reportage tijdens het nieuws uitgezonden waar bericht werd dat er geen middel tegen malaria bestaat. Hierop heeft de MMS gemeenschap heftig gereageerd en de mensen via facebook gebombardeerd. Waarschijnlijk gaat er zelfs een rechtszaak komen omdat ze gelogen hebben en de mensen misleid. Dit is tegen de grondwet, omdat deze zender een publieke zender is en met het geld van het publiek betaald wordt.

https://www.facebook.com/tagesschau/posts/10151867892864407

Misschien kun je er iets mee. Vandaag was er een vervolg tijdens het nieuwsbericht waar ze een wetenschapper naar de malaria middelen gevraagd hebben en hem ook gevraagd hebben hoe het dan zit met MMS. De wetenschapper zei toen dat het ethisch niet verantwoord is iets als MMS in te zetten. Dit was een tweede fout waar we nu heel veel aanvalsvlak gekregen hebben.

Leo

Het zou ethisch niet verantwoord zijn??? Als mensen kanker hebben, dan vraagt GEEN ENKELE wetenschapper zich af of het wel ethisch verantwoord is om die mensen een chemokuur voor te schrijven. Doe je het niet dan ga je dood (vinden en denken zij). Maar als iemand met malaria niet lang meer heeft te leven, dan zou het onverantwoord zijn om hem of haar 18 druppels waterzuiveraar te laten drinken en binnen 24 uur weer beter te maken? En ook nog eens ZONDER bijwerkingen, iets dat je absoluut niet kunt beweren van een chemokuur.

Bijna 100% van alle medicijnen geproduceerd door de farmaceutische industrie bestaat voornamelijk uit chemicaliën en ze zullen beslist hard hun best hebben gedaan om een andere benaming voor hun ‘chemo’kuur te verzinnen, maar vanwege de samenstelling van die kuur dekte iets anders de lading absoluut niet. Maar ja, een chemokuur levert de farmaboys vele duizenden euro’s of dollars per patiënt op en MMS is niet meer te patenteren en kost een paar euro de liter, dus een paar cent per patiënt, daar kun je dus niets aan verdienen en dus zorg je er als grofgeldverdienende elite voor dat het zeer, zeer succesvolle experiment met MMS in Oeganda zo snel mogelijk in de doofpot verdwijnt. Ze blijken zelfs zo machtig te zijn dat ze niet alleen hun wil aan een paar medici van een kleine kliniek in Iganga, Oeganda, en wat medewerkers van het Oegandese Rode Kruis kunnen opleggen, ze krijgen het zelfs voor elkaar om de top van het Internationale Rode Kruis en die van het Water Reference Center zo te beïnvloeden dat die zich volledig distantiëren van het experiment en zelfs beweren dat het experiment nooit heeft plaatsgevonden.

Het is een GROF SCHANDDAAL!!!

Ik heb bij de video die bewijst dat het experiment wel degelijk heeft plaatsgevonden en dat daarbij het Water Reference Center en het Rode Kruis waren betrokken, een Nederlandse ondertiteling gemaakt:

 

Mocht je je afvragen waarom het Rode kruis hier niets mee doet, stuur ze dan net als mij een mailtje met je vragen, je verontwaardiging hierover en de link van bovenstaande video of de link van dit artikel:
http://www.rodekruis.nl/dit-zijn-we/organisatie/paginas/contact.aspx?nav=2topnav


Het boek van Leo Koehof:
http://www.bol.com/nl/p/mms/1001004011345747 (lees vooral de samenvatting en de reviews op deze link)


Zie ook mijn artikel: HET RODE KRUIS SCHANDAAL


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN