IS DE BELOOFDE 30 DAGEN TEST VAN DE YILDIZ PERMANENTE MAGNEETMOTOR EEN VALSE VLAG OPERATIE?

Door: Paul Harmans

13 februari 2013

Op 12 februari verschaft Arch. Halil (een vrijwilliger die Muammer Yildiz helpt met het onder de aandacht brengen van zijn permanente magneetmotor) aan Sterling D. Allan, eigenaar van de website http://peswiki.com, via Skype een uitgebreide update betreffende de beloofde 30 dagen test van de Yildiz magneetmotor op een Europese universiteit. Ze wachten nog steeds op het bericht van de universiteit dat de speciale ruimte die men zou inrichten gereed is en men vanuit Turkije op reis kan gaan naar de universiteit in een Europese stad waarvan de naam begint met een M. Meer mag men volgens het contract niet bekend maken van de locatie.


Mr. Yildiz met zijn magneetmotor

Ik begin mij af te vragen of deze belofte (een test van 30 dagen op een universiteit) een ‘valse vlag operatie’ van diverse elitegroeperingen is geweest om de aanvankelijke test van drie dagen van de magneetmotoren in een Turks hotel om zeep te helpen?

Yildiz en zijn team hadden een presentatie geregeld op 24, 25, 26 en 27 januari 2013 in een hotel. Ze wilden drie verschillende ruimtes huren, in één van de ruimtes zouden de motoren en de testapparatuur komen. Er zou een radiografisch bestuurd helikoptertje gedurende 72 uur constant in de ruimtes vliegen, die heli zou worden aangedreven met een motor op magneetkracht en non-stop opnames maken die live via diverse kanalen te volgen zouden zijn.

Veder zouden er 3 camera’s zijn die het hele proces continue zouden filmen en waarvan de opnames ook via diverse kanalen zoals TV en internet te zien zouden zijn. De eerste ruimte met de motoren en testapparatuur was alleen toegankelijk voor de testjury bestaande uit de uitgenodigde wetenschappers afkomstig van ’s werelds topuniversiteiten.

Gedurende de voorbereidingen werd het team van Yildiz door de testjury voorgesteld de tests niet in het hotel in Turkije te doen, maar op een universiteit in Europa. En de duur van de testen zou niet drie, maar 30 dagen zijn! Mr. Yildiz accepteerde dat aanbod.

De wetenschappers vertelden dat het een totaal afgeschermde ruimte zou worden waarbij magnetische velden geen invloed zouden spelen. De universiteit zou het allemaal betalen, de kosten van een dergelijke ruimte zijn al snel 40.000 tot 50.000 euro en ze hadden 2 tot 3 weken nodig om een dergelijke ruimte in te richten. De test zou eind januari, begin februari van start gaan, maar het team van Yildiz wacht nog steeds op een definitieve uitnodiging van de universiteit om met de motoren af te reizen naar de speciale ruimte.

Laten we hopen dat de test doorgaat en de vertraging van weken een plausibele verklaring heeft, maar het riekt naar onraad dat het team van Yildiz geen enkel excuus van de universiteit voor deze vertraging ontvangt.


http://www.bsmhturk.com/startpagina.php


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN