YILDIZ MAGNEET MOTOR DOCUMENTAIRE TRAILER MAART 2013

Door: Sterling D. Allan - Pure Energy Systems News

19 maart 2013

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.pureenergyblog.com/2013/03/19/622/yildiz-magnet-motor-documentary-trailer-march-2013

René van der Woude van mixr.nl in Nederland, die werkt aan een documentaire over de Yildiz magneetmotor (volgens moderne wetenschappers zogenaamd ‘onmogelijk’), heeft een trailer voor de docu geplaatst.

Onze vriend Jorge Duarte, Assistant Associate Professor of Electromechanics and Power Electronics aan de technische universiteit Eindhoven in Nederland, komt in deze trailer prominent in beeld en aan het woord. Hij heeft de motor bij twee verschillende opstellingen, gedurende 5 uur continue zien draaien en hij was degene die hem uitzette omdat hij genoeg had gezien om hem ervan te overtuigen dat het authentiek is. De fan vraagt 380 Watt als de motor draait op de snelheden die Yildiz demonstreert.

 

René zal van 10 tot 14 april 2013 aanwezig zijn op de 41st International Exhibition of Inventions in Geneve, waarvoor mr. Yildiz door het Turkse patentbureau is uitgenodigd om daar zijn magneetmotor te presenteren. René zal dat evenement filmen als onderdeel voor zijn documentaire.

En als een soort update, ik ben achter de schermen betrokken geweest bij veel gesprekken over hoe deze demonstratie het beste uitgevoerd kan worden. Ik heb geen toestemming om nu te onthullen wat er gepland is, maar ik kan zeggen dat het waarschijnlijk veel minder is dan ik had gehoopt. Ik hoopte op een continue 1000 Watt belasting van de motor, maar momenteel lijkt het er niet op dat dat op de expo gaat gebeuren. Dat zal worden bewaard voor een latere test aan een universiteit, waar de omstandigheden beter gecontroleerd en bekeken kunnen worden.

Ik kan ook melden dat ik meer getuigenverklaringen ben tegengekomen die de efficiency van dit ontwerp onderstrepen, iets dat mijn vertrouwen heeft doen toenemen dat Yildiz heeft wat hij zegt te hebben - een motor die alleen bestaat uit magneten en een belangrijke hoeveelheid energie opwekt.

Ik voel me vereerd deel uit te mogen maken van dit proces en zie de waarschijnlijkheid dat dit uiteindelijk zal worden bevestigd hoopvol tegemoet.

Geduld is niet iets dat ik van nature bezit, maar we moeten ons erbij neerleggen dat de uitvinder een tempo aanhoudt waarbij hij zich comfortabel voelt.


http://peswiki.com

Officiële website:
http://www.bsmhturk.com

Facebook pagina:
https://www.facebook.com/pages/BSMH/162671810474219?ref=hl

Twitter account:
https://twitter.com/BSMHTURK

YouTube pagina:
http://www.youtube.com/channel/UCAWiadNR7KzcJvw-d9PlMvQ

PESWiki pagina:
http://peswiki.com/index.php/Event:2013:Validating_Muammer_Yildiz%27_Magnet_Motor_for_30_Days_at_European_University

E-mail: bsmhturk@gmail.comhttp://www.bsmhturk.com/startpagina.phpDe motor werd op 20 april 2010 gedemonstreerd op de TU DelftVideo van René van der Woude van de Yildiz motor in januari 2013


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN